Під Києвом, у лісі під Вишгородом, знайшли старовинний Maybach. Знімки дивної знахідки опублікував фотограф Максим Зінченко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На думку самого фотографа, іржавий остов автомобіля – це чиясь спроба відтворити унікальний Maybach Zeppelin Spohn Stromlinie 1932 року випуску.

Фото: Максим Зінченко, Facebook
Фото: Максим Зінченко, Facebook
Фото: Максим Зінченко, Facebook

Фахівці з ретро-автомобілів відзначають, що ця модель створювалася, як шоу-кар для Берлінського автосалону 1932 року. За різними даними, було створено всього один або два примірники Maybach Zeppelin Spohn Stromlinie, але в серійне виробництво він так і не був запущений.

З особливостей авто відзначають новаторський, як для того часу, обтічний дизайн і частково складаний дах. Доктор Хельмут Хофманн, президент німецького Maybach Club, вважає, що ні один з оригінальних автомобілів (на його думку, їх було всього два), не дожив до наших днів. Так що київський примірник, швидше за все, просто репліка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про хороші варіанти ігрових ноутбуків для кожного покупця