Шлюб Сергія Жигунова і Віри Новікової знову тріщить по швах, але причина не в Анастасії Заворотнюк, заради якої актор кинув сім'ю. Тепер за слухами серед фанів, серце артиста належить його помічниці, журналістці Вікторії Ворожбит.

Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк, Facebook
Сергій Жигунов та Анастасія Заворотнюк, Facebook

Сергій Жигунов і Ворожбит Вікторія зустрілися два роки тому на іншому кінці Росії – на півострові Сахалін. Ворожбит швидко спрацювалася з Жигуновим і вже в 2019 році стала директором фестивалю.

Спостережливі шанувальники переконані, що Сергій і Вікторія живуть разом. Фанати ретельно проконтролювали їх акаунти і звернули увагу на те, що обидва викладають фото з однієї геолокацією, кадри схожих інтер'єрів, а головне – знімки кота по кличці Пиня.

Заворотнюк, фото: Instagram
Заворотнюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Донедавна Сергій Жигунов був офіційно одружений з Вірою Новіковою. Її він залишив, коли захопився актрисою Анастасією Заворотнюк, з якою познайомився на зйомках комедійного серіалу "Моя прекрасна няня".

Довгий час, 23 роки, Сергій був зразковим сім'янином, поки на знімальному майданчику серіалу "Моя прекрасна няня", не познайомився з Анастасією Заворотнюк. За словами Сергія, Настя включилася в роботу відразу. Артисти знімалися дуже багато і постійно знаходилися разом, що в результаті і призвело до взаємної любові.

Таролог Саона впевнена, що пара незабаром оформить відносини. За словами провидиці, Жигунова охоплює така пристрасть, що він готовий кинути все, щоб бути поруч з коханою і ці стосунки приречені на щасливий союз. У них сравжні почуття, так показали карти.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Заворотнюк з'явилися зіркові "янголи-охоронці", відео

Як повідомляв портал "Знай.ua", могла повторити долю Фріске, Білик опинилася на межі виживання

Також "Знай.ua" писав, якою була "Моя прекрасна няня" у дитинстві, показали шкільні фото Заворотнюк