Чоловікові набридло сидіти в самоізоляції і він проявив винахідливість, щоб трохи побути на свіжому повітрі. Він узяв свою рибку в маленькому акваріумі і вирішив посидіти на лавочці.

В Іспанії поліція оштрафувала чоловіка за те, що він порушив умови карантину і вийшов на "прогулянку" з золотою рибкою. Таким чином він вирішив обійти правило, згідно з яким можна виходити з дому заради вигулу домашньої тварини.

Хлопця з рибкою помітили, коли він сидів на лавці, а його рибка в акваріумі знаходилася поруч. Інцидент стався на півночі Іспанії в Логроньо.

Хлопець хотів перехитрити систему, проте поліцейські не оцінили жарти і винахідливості чоловіки і виписали йому штраф.

Раніше повідомлялося, що в столиці Сербії Белграді очевидці зняли курйозну картину, коли літня жінка вигулює свого собаку, спустивши її з балкона за допомогою довгого повідка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На відео можна побачити завислу у повітрі собаку, яку під сміх людей, що знімають ролик, піднімають назад у квартиру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бабуся дала майстер-клас вигулу собаки з балкона.

Як повідомляв Знай. ua, у Львові щури скористалися карантином і окупували парки.

Також Знай. ua писав, що українці знаходять божевільні способи порушити карантин.