Пише Апостроф з посиланням на телеграм-канал "Чорний митар" і видання "Голос".

"Наші інсайди підтверджують, що на главу податкового відомства таки хочуть протягнути люстрованого гросмейстера скруток і відшкодування ПДВ Льошу Любченко. Завдання не з легких, враховуючи його подвиги в часи Януковича. Тим не менше, шанси міністра фінансів Сергія Марченка призначити одного главою ДПС оцінюємо дуже високо. Тепер, єдине, що може зупинити цю спробу захоплення податкової – блокування псевдоконкурса через суд", - сказано в повідомленні.

Джерела повідомляють, що відомих корупціонерів часів Януковича-Порошенко, які залишалися в старій ДФС, вже переводять у ДПС планують призначити на високі посади. Це, наприклад, Наталія Рубан, Олена Антипова, Наталія Калєніченко, Микола Чмерук.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"За інформацією від чесних працівників Мінфіну, фігуранти вже подані у відомство для призначення на високі посади в ДПС. Увага, питання. Чи зможуть вони провалити занижений Марченко план на травень?", - говориться в повідомленні.

Олексій Любченко вже подав декларацію про доходи як кандидат на посаду заступника міністра фінансів.

Олексій Любченко в 1999—2003 роках працював першим заступником голови податкової адміністрації в Кіровоградській області, а з 2003 по 2005 рік очолював податкову адміністрацію Черкаської області. Після цього він став заступником голови Кіровоградської ОДА. У 2009-2011 роках Любченко обіймав посаду заступника голови Державної податкової адміністрації. У 2012—2014 роках він був помічником нардепа Віктора Тимошенко. У 2015 році Любченко претендував на пост глави Держфіскальної служби.