Росія готується до голосування за поправки до Конституції, які, як кажуть експерти, забезпечать можливість Путіну переобиратися до нескінченності. Голосування активно просувають в соціальних мережах, випускаючи різні рекламні ролики. Деякі з них – абсолютно дивні, якщо не сказати – абсурдні. Одним з таких поділився користувач Twitter Петро Верзілов.

Сюжет ролика відбувається в дитячому будинку, куди нібито приходить пара, щоб усиновити дитину. Тато заходить у кімнату, бере за ручку малюка і виводить на вулицю, після чого дитина задає питання: “Тато, а де мама?”. Далі камера перекладається, і виявляється, що мама – теж чоловік. Природно, пропаганда піднесла його в повному антуражі – нафарбованою, у сукні, зі специфічною ходою і т. д.

“Це офіційний ролик для голосування за поправки до Конституції. Голосуй або ВСІХ РОСІЙСЬКИХ ДІТЕЙ ЗАБЕРУТЬ ГЕЇ”, іронічно прокоментував відео Петро Верзілов. У коментарях до посту люди також засудили ролик. “Українська дитина має рости в дитбудинку. Конституція 2020”, “Ті замість того, щоб прагнути до того, що в країні немає дітей - сиріт, знову воюють з тими, хто займається сексом не з офіційно схваленої методичці” – так коментували ролик передплатники Верзилова.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'обов'язково підпишись на наш канал Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку липня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температури. І такі температурні гойдалки українці будуть відчувати все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.