Священика УПЦ МП, який привітав Путіна з іменинами, внесли в базу даних "Миротворець"

Священика УПЦ МП, який привітав Путіна з іменинами, внесли в базу даних "Миротворець" - фото 1
Священика УПЦ МП з Володимир-Волинського району Олексія Шарана внесли в базу даних неурядової організації, що збирає інформацію про осіб, які вчинили злочин проти національної безпеки України та миру.

Про це повідомляє Еспресо.

Як зазначають на сайті Миротворець, Шаран Олексій Олексійович сприяє російським окупантам та брав участь у пропагандистських заходах Росії (країни-агресора).

Нагадаємо, днями стало відомо, що цей священнослужитель у Facebook привітав Путіна з Днем ангела.

Після цього у селі Галинівка Володимир-Волинського району селяни повісили новий власний замок на храм преподобного Сергія Радонежського, де й проводив службу Олексій Шаран.

Центр "Миротворець" просить правоохоронні органи розглянути публікацію на його сайті, як заяву про здійснення даним громадянином усвідомлених дій проти національної безпеки України, миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень.

Довідка

Центр "Миротворець" – неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Центр проводить контррозвідувальні операції, які викликають активну протидію російських спецслужб, що розгорнули полювання на його співробітників.