Арам Арзуманян стане учасником нового сезону "Танців з зірками"

Арам Арзуманян стане учасником нового сезону "Танців з зірками"
Арам Арзуманян. Фото: пресс-служба

До зіркових учасників четвертого сезону оновленого проєкту “Танці з зірками” долучився актор, зірка комедії “Скажене весілля” та серіалу “Великі вуйки” Арам Арзуманян.

На своїх сторінках у Tik Tok та Instagram він опублікував відео, у якому повідомив підписникам, що приймає виклик #танціззіркамиchallengе від футболіста Сергія Мельника.

Веселе відео у форматі Tik Tok  актор записав у гримерці. Арам тримає у руках телефон, на екрані якого бачить відео Сергія Мельника, який передає йому виклик #танціззіркамиchallengе. У наступному кадрі актор з’являється вже у репетиційній залі, де танцюючи під саундтрек проекту повідомляє, що приймає виклик, та передає його телеведучій Ользі Фреймут.

Танці у моєму житті присутні кожен день, адже я маю сторінку у Tik Tok, де я багато і кумедно танцюю. Так, мої танці не такі, як у всіх інших, але я кайфую від них. Приймаючи участь в проекті «Танці з зірками», я хочу не тільки підняти настрій глядачам, але й приємно здивувати їх!” — прокоментував актор.

Нагадаємо, наразі вже відомі імена майже всіх зіркових учасників нового сезону “Танців з зірками”: Олег Винник, партнеркою якого у шоу стала Олена Шоптенко; Надія Мейхер, яка вийде на паркет з Кирилом Васюком; Санта Дімопулос, яка змагатиметься за перемогу у шоу з партнером Максом Леоновим; Тарас Цимбалюк у парі з Яною Заєць;  Дарина Петрожицька з Ігорем Гелуненком; Юлія Саніна з Дмитром Жуком; Слава Камінська з Дмитром Дікусаром; Дмитро Танковіч з Ілоною Гвоздьовою; Alyona Alyona з Юрієм Рудичем; Позитив з Юлією Сахневич, Сергій Танчинець з Яною Цибульською, Сергій Мельник та Арам Арзуманян.

Присоединяйтесь к нашему каналу в TikTok. Следите за новостями в TelegramInstagram и Facebook.

Оставьте комментарий

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *