Камери iPhone 12 тріскаються в ході тестування

    750

    У Apple є запасний варіант.

    Згідно з новим повідомленням аналітика Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), у одного з постачальників камер для майбутніх смартфонів iPhone 12 виникли проблеми з якістю.

    Куо каже, що Genius Electronic Optical виявила проблеми з розтріскуванням покриття на ширококутному об’єктиві камери, призначеному для молодших моделей iPhone 12 з екранами діагоналлю 5,4 і 6,1 дюйма. Проблема виникла під час тестування при високій температурі і високій вологості. Вона призведе до затримок у постачанні компонентів Genius для майбутніх iPhone.

    Іншим постачальником цих камер є Largan, яка не відчуває ніяких проблем з якістю. У зв’язку з цим Apple цілком може віддати пріоритет компанії Largan, щоб дотримуватися свого графіка випуску.

    Аналітик додає, що пріоритет може бути відданий Largan на початковій стадії. Пізніше до постачання підключать Genius. Але навіть якщо Genius розв’яже свої проблеми з камерами, компанії, швидше за все, доведеться знизити ціни приблизно на 30%, щоб спробувати повернути довіру Apple і втрачену частку на ринку. Це з’їсть істотну частину маржі компанії.

    Раніше Apple підтвердила, що лінійка iPhone 12 буде запущена «на кілька тижнів пізніше, ніж зазвичай». Передбачається, що дві 6,1-дюймові моделі (iPhone 12 і iPhone 12 Pro) вийдуть першими, а потім на ринку з’являться 5,4-дюймовий iPhone 12 і 6,7-дюймовий iPhone 12 Pro.

    Джерело: ixbt.com