У Дрогобичі заборонили черги у вбиральнях

Новини 07 Серпня, 2020 306

Фото ілюстративне. Джерело: "Вісті"

Почали діяти нові обмеження роботи закладів громадського харчування

У Дрогобичі почали діяти нові правила карантину та обмеження у закладах громадського харчування, які затверджено міською комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, 5 серпня 2020 року.

Як пише «Четверта студія», у Дрогобицькій міській раді повідомили, що суб’єктам господарювання, що здійснюють діяльність у сфері громадського харчування заборонено прийом відвідувачів у залах та приміщеннях.

Обслуговування громадян дозволено проводити на літніх майданчиках, терасах з дотриманням наступних правил:

забезпечення безпечної відстані між столиками не менше 1,5 метра;

за одним столиком можуть розміщуватися на більше чотирьох осіб (без врахування дітей до 14років);

меню або розміщується на вході, або має бути зроблено з такого матеріалу, який дозволить його продезінфікувати. Можливий варіант одноразового або електронного меню;

використання багаторазового посуду можливо тільки при забезпеченні його миття при високій температурі в посудомийній машині;

столові прилади повинні бути в індивідуальних упаковках.

Крім цього, у закладах громадського харчування заборонено проводити свята, банкети, майстер-класи та будь-які публічні заходи за участю більше 10 осіб.

Як інформує Дрогобицька міська рада, також, суб’єктам господарювання рекомендовано розмістити у закладі Правила для відвідувачів згідно яких, зокрема,  забороняється стояти в черзі всередині ресторану (в т.ч. у вбиральнях).

Вищевказані обмеження діють включно до 31 серпня 2020 року або до особливого розпорядження.

Коментарі

Позначки: , , , ,