Ігор Ласточкін подався в офіціанти заради порятунку хворого хлопчика

Ігор Ласточкін подався в офіціанти заради порятунку хворого хлопчика

Фото: instagram.com/lastochkin_igor

Учасники "Ліги сміху" і студії "Квартал 95" продовжують збір грошей на лікування Мирона Замші.

Гумористичне шоу "Ліга сміху" - це не тільки популярний телепроект, а цілий рух, де всі його учасники - одна велика дружня родина.

Так, один з членів цього величезного колективу продовжує потребувати допомоги. Йдеться про капітана команди "Таа-та-та-та" Олександра Замшу, чий син Мирон ось уже пів року продовжує боротися з лейкозом.

Олександр Замша з сином / Фото: Прес-служба студії "Квартал 95"

Ще в березні учасник "Ліги сміху" Олександр Замша повідомив сумну новину - у його сина Мирона діагностували рак крові. Сім'я встигла вилетіти до початку карантину на лікування до Ізраїлю, де знаходиться й досі.

За цей час, силами небайдужих людей, було зібрано понад 186 тисяч доларів, але навіть цієї величезної суми, на жаль, недостатньо - всього на лікування хлопчика потрібно 425 тисяч доларів.

Багато відомих артистів, учасників і творців проектів студії "Квартал 95" ще з березня підтримують сім'ю, але, на жаль, навіть їхньої колективної допомоги недостатньо. Тому вони намагаються будь-якими способами привернути увагу небайдужих українців до цієї трагедії.

Зараз нас усіх об'єднує головна мета - це бажання оперативно допомогти в лікуванні Мирона Замші. Більш того, спочатку ми планували провести всеукраїнський тур команд "Ліги сміху", з якого б всю суму за продані квитки перевели на лікування, але, на жаль, нашим планам завадив карантин, і тур скасували. Але ми не опускаємо руки і придумуємо нові ходи, як можна зібрати потрібну суму

зазначив головний редактор "Ліги сміху" Андрій Чивурін

Так, наприклад, Ігор Ласточкін заради допомоги Мирону і збору коштів на його лікування, ще в травні виставив на благодійний аукціон свій кубок за перемогу в "Танцях з зірками". Проте на цьому артист не зупинився, він продовжує вигадувати різні флешмоби, наприклад розвозить їжу містами, підпрацьовує зірковим офіціантом в ресторані, тільки лише для того, аби зібрати гроші, а потім перевести їх на рахунок свого знайомого.

Фото: Прес-служба студії "Квартал 95"

До слова, на недавніх зніманнях нових випусків "Ліги сміху" один з продюсерів проєкту Наум Баруля публічно оголосив, що всі охочі приєднатися до збирання коштів на лікування хлопчика також будуть особисто віддячені  творцями цього телешоу.

Повʼязані теми:

Наступна публікація