Волонтерка із Ніжина допомагає бабусі з Ічні, над якою знущалися підлітки.

Про це повідомляє suspilne.media.

Волонтера Карина Фільчакова допомагає бабусі з Ічні, над якою знущалися підлітки. Місцеві підлітки приходили в будинок старенької та знімали відео знущань після цього все це вони викладали в інтернет.

Після розголосу цієї справи Карина Фільчакова організувала збір грошей. 20 тисяч гривень витратили на заміну вікон, дверей і новий паркан, щоб дістатися будинку літньої жінки більше не було так просто.

Карина Фільчакова


«Коли я побачила ці крики… Досі в мене ком у горлі. Я була шокована від того, що діти роблять. І найголовніше – це безкарність. Тому що діти забезпечених батьків і покарання їм не світить», - розповіла волонтерка.

Бабуся розповіла, що підлітки навідувалися до неї з минулої осені. Вони вибили їй скло у вікнах та без попередження заходили до будинку. Щоб хоч якось допомогти старенькій, волонтерка Карина вирішила власними силами назбирати для бабусі гроші, щоб відновити зіпсоване майно.

«Я робила публікації, і люди, і вся Україна. І ми потроху назбирали спочатку на двері, потім на вікна. А потім ми зрозуміли, що без паркану не обійтись, тому що ця сволота прийде і все одно буде добиватися свого.», - говорить волонтерка.

Але навіть після встановлення паркану бабусі виявилось не так легко. Останнім часом жінка додому нікого не пускає, боїться, що їй нашкодять.

Навіть після встановлення паркану бабуся боїться, що їй нашкодять


Ічнянський відділ поліції відкрив два кримінальних провадження за знущання з самотньої бабусі. Сусідка Олександра каже, після розголосу події хлопці, які фігурували на відео, приходили до бабусі Надії один раз – вибачитися.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що У Львові банда "золотих ручок" напала на ветерана АТО-заважала грабувати

Також портал "Знай.ua" писав Залишила дитину без нагляду - у Києві потонув хлопчик, правоохоронці назвали причину

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Луганськом замінували газопровід: поліція на вухах, всюди розтяжки