Мене просто «вбиває» відношення деяких кандидатів до виборчої кампанії в столиці. Нинішня влада на чолі з діючим мером Кличком перетворила Київ на одне з найгірших міст з точки зору якості життя людини.

В свою чергу, кандидат від «Слуги народу» Верещук збирається «взбодрити мости», а кандидат від «Європейської Солідарності» Гончаренко переживає, щоб «зеленими» в Києві були тільки каштани.

Якби я став міським головою, то тиждень би не заходив у приміщення міськради і ось чому.

Я би зробив все, щоб туди на тиждень зайшов аудит – починаючи з НАБУ й закінчуючи Рахунковою палатою й іншими фінструктурами, щоб вони проаналізували те, що відбувалось останні роки з бюджетом міста. На який проект не глянеш, відчуття, що всі вони починались з відкатів. У киян сьогодні цинічно забирають і розкрадають з-під носа гроші. Треба зупинити це, а потім чітко визначити на що потрібно витрачати кошти, щоб киянам стало жити комфортніше. Бо не можна витрачати гроші тільки на шоу – селфі-мости, фонтани та гулянки в центрі міста. Гроші мають йти на покращення якості життя киянина, а у нас досі їздять маршрутки і жодної станції метро нової не збудовано, хоч ціна на проїзд зросла більш, ніж удвічі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Я сьогодні за серйозну дискусію, яка зупинить розкрадання та створить дієвий план для столиці, а недалекі політики сьогодні просто стібуться з киян та їхніх проблем з білбордів.