Компанії

Глава Xiaomi розкрив ім’я нового смартфона компанії

0

На 11 серпня китайська Xiaomi намітила віртуальну презентацію, на якій буде представлено флагманський смартфон компанії. Генеральний директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) на сторінках соціальної мережі Weibo назвав ім’я готується апарату. Раніше йшлося про те, що пристрій вийде на ринок під назвою Mi 10 Pro Plus. Потім з’явилися відомості, що готується модель Mi 10 Extreme Commemorative Edition на честь ювілею Xiaomi, якої в нинішньому році виповнилося десять років. Тепер ясність в ситуацію вніс глава компанії.

Лей Цзюнь повідомив, що на міжнародному ринку новинка дебютує під ім’ям Xiaomi Mi 10 Ultra. У Китаї для смартфона розглядається ще один варіант назви — Xiaomi Mi 10 Supreme Edition. У будь-якому випадку апарат отримає найсучаснішу електронну «начинку». Це новітній процесор Snapdragon 865 Plus з тактовою частотою до 3,09 ГГц, модем 5G, а також 6,67-дюймовий дисплей AMOLED формату Full HD+ з частотою оновлення 120 Гц.


Смартфон буде підтримувати надшвидку 120-ватну підзарядку і 55-ватну бездротову підзарядку. Ємність акумулятора складе 4500 мА · год: будуть задіяні дві батареї на 2250 мА·год кожна.

Comments

Leave a reply