СЬОГОДНІ: П’ятниця, 29.03.2024, 13:37

З 15 серпня на Рівненщині відновлюються футбольні змагання

У середу 5 серпня відбулося засідання Виконавчого комітету Рівненської обласної асоціації футболу за допомогою телекомунікаційних засобів зв`язку.

Члени комітету ухвалили рішення про початок/відновлення змагань з футболу/футзалу на території Рівненської області. Матчі відбуватимуться без глядачів і за умови дотримання Тимчасового протоколу для організації та проведення футбольних матчів в Рівненській області серед аматорських футбольних команд (клубів) в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19 – затверджено на засіданні. Також затверджено і Регламент проведення змагань з футболу серед аматорських команд Рівненської області у сезоні 2020 року.

Комітет підтримав пропозицію членів Комітету з проведення змагань РОАФ і перейменував «Чемпіонат Рівненської області з футболу» та «Першість Рівненської області з футболу» у «Чемпіонат Рівненської області з футболу серед команд Першої ліги» (скорочена назва «Чемпіонат Першої ліги») та «Чемпіонат Рівненської області з футболу серед команд Другої ліги» (скорочена назва «Чемпіонат Другої ліги») відповідно.

Встановлено дату початку змагань – 15-16 серпня 2020 року. Також ухвалено рішення про формат проведення – чемпіонати Першої і Другої ліг відбуватимуться у два кола; окрім цього команди візьмуть участь у розіграші Кубка Рівненської області з футболу 2020 р. Затверджено склади учасників чемпіонатів:

Чемпіонат Першої ліги:

«Садове» (с.Садове, Гощанський район)
«Іква» (смт Млинів)
«Коливань» (смт Клевань)
«Калина» (с.Бугрин, Бугринська ОТГ)
«АГАТ» (смт Гоща)
«Случ» (м.Березне)
«Локомотив» (м.Здолбунів)
«ОДЕК» (смт Оржів).

Чемпіонат Другої ліги:

«Садове-2» (с.Садове, Гощанський район)
«Зарічне» (смт Зарічне)
«Граніт» (смт Томашгород)
«Енергія» (смт Володимирець)
«Вельбівно» (с. Вельбівно, Острозький район)
«Грем`яче» (с.Грем`яче, Острозький район)
«Смига-Кеннеберг» (смт Смига).