Хотів похизуватися зброєю: у Київській області чоловік влаштував стрілянину

Хотів похизуватися зброєю: у Київській області чоловік влаштував стрілянину

Фото: Google

Тепер йому загрожує позбавлення волі терміном від трьох до семи років.  

44-річний житель Київської області посеред ночі влаштував стрілянину, щоб похизуватися  зброєю перед своїм знайомим. Стріляв в небо, тож, на щастя, ніхто не постраждав.

Про це повідомляє поліція Київської області.

"Повідомлення про стрілянину,  яку влаштував водій автомобіля з держномерами іноземної реєстрації у селі Литвинівка Вишгородського району надійшло до поліції близько 3-ї години ночі", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили особу стрільця і виявили його у сусідньому селі. Ним виявився 44-річний житель села Тарасівщина. Чоловік зізнався поліцейським, що таким чином хотів похизуватися зброєю перед своїм знайомим. Стріляв в небо, тому з людей ніхто не постраждав.

Поліція в салоні автомобіля та за місцем проживання порушника виявила револьвер під патрон "Флобер", газовий пістолет, набої різного калібру та гільзи. Вилучене направлено на проведення експертиз.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

 Нагадаємо, 6 серпня у Сумах на одній з вулиць 55-річний чоловік стріляв у сусідів. Внаслідок цього один з жителів отримав кілька вогнепальних поранень. 

У Кривому Розі копи зі стріляниною затримували 19-річного водія "Москвича"

У Кривому Розі копи зі стріляниною затримували 19-річного водія "Москвича"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація