Відомий адвокат відсудив понад 1 мільйон гривень за побиття у центрі Львова

Про це повідомляє інформаційний портал ZAXID.NET.

Так, стало відомо, що львівський адвокат Іван Чижмар відсудив 1,1 млн грн компенсації у киянина Артура Шишкова за побиття у центрі Львова. Галицький райсуд Львова також засудив нападника до восьми років тюрми.

У матеріалах справи йдеться, що у вересні 2016 року киянин Артур Шишков разом з другом приїхав до Львова, щоб зустрітись з дівчиною. Вони гуляли містом і дівчина прийшла засмучена, сказавши, що її образив Іван Чижмар. Жодних деталей конфлікту з Чижмарем вона не пояснила. Після цього чоловіки напали на адвоката.

Двоє чоловіків напали на Івана Чижмаря у офісі «Укрінюрколегії» на площі Ринок


Сам Іван Чижмар розповів, що 19 вересня він був у своєму офісі на площі Ринок і саме чекав на гостей, коли працівниця повідомила, що до нього прийшли. Він вийшов у хол, де його чекали двоє чоловіків у спортивному одязі, які почали його бити по обличчю. Після цього вони втекли до того ж про жодну дівчину не говорили.

У Івана Чижмаря діагностували перелом верхньої щелепи, перелом структур основи черепа, гематоми та інші ушкодження, які кваліфікували як важкі.

Розглядаючи справу, суд визначив, що нанесення тілесних ушкоджень було здійснено на замовлення групою осіб. Суддя Людмила Фролова визнала Артура Шишкова винним та присудила йому вісім років тюрми.

суддівський молоток, скріншот
суддівський молоток, скріншот


Його також зобов’язали сплатити матеріальну та моральну компенсацію Івану Чижмарю на загальну суму 1,1 млн грн. На вирок ще може бути подана апеляція. На час розгляду справи у суді другий нападник помер.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Харкові замінували синагогу, копи обмацують кожен метр - перші подробиці

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі на одному з житлових масивів жителі виявили галявину, де збираються наркомани.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові посеред вулиці знайшли труп людини.