Головна » Технології / Новини » Екосистема Huawei Mobile Services: підсумки першого півріччя 2020 року

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні поділився новинами екосистеми Huawei Mobile Services та магазину додатків AppGallery за перше півріччя 2020 року. Екосистема продовжує зростати та розвиватися. Нею вже користуються 700 млн користувачів Huawei в усьому світі, що на 32% більше, ніж минулого року. Глобальна кількість зареєстрованих розробників Huawei сягнула 1.6 млн, що на 76% більше, ніж минулого року.




В Україні екосистема Huawei Mobile Services також стрімко зростає. Кількість активних користувачів на місяць (MAU) платформи AppGallery в Україні становить 699 тис. В магазині додатків вже доступні 400 українських додатків.

Екосистема Huawei Mobile Services

NFC-платежі: співпраця з EasyPay

Наразі, Huawei готує до запуску NFC-платежі разом з українським фінтехом EasyPay. За планом, послуга стане доступною у 3-ому кварталі 2020 року. EasyPay також анонсував сервіс швидких онлайн-оплат для користувачів смартфонів Huawei. Сценарій використання буде близьким до Google / Apple Pay на вебсайтах мерчантів та у їхніх мобільних додатках. Щоб здійснити платіж, достатньо буде клікнути кнопку «EasyPay+Huawei» на сайті магазину чи будь-якого іншого мерчанта. Запуск планується цього року разом з безконтактними оплатами.

Petal Search: зручний пошук мобільних додатків

Для кращого користувацького досвіду, Huawei представила спеціальний віджет для пошуку додатків – Petal Search. З його допомогою користувачі можуть знайти всі потрібні додатки, недоступні в AppGallery, через рядок пошуку на головному екрані смартфона. Пошуковик попередньо встановлений на нових смартфонах серії Huawei P40, а користувачі інших моделей можуть завантажити його в AppGallery.

Стратегія GLOCAL: розширені можливості для українських розробників

Huawei посилює підтримку для партнерів-розробників додатків в Україні, надаючи можливість вийти на глобальний рівень. У рамках стратегії розвитку додатків GLOCAL (GLOBAL + LOCAL), кожен локальний додаток стає частиною екосистеми та може бути додатково представлений на інших світових ринках в AppGallery. Зокрема український додаток для прогнозу погоди та опадів RainViewer вже з’явився на глобальному ринку та отримав маркетингову підтримку в країнах Європи. Найближчим часом планується промо додатку в Таїланді.

Нові додатки в AppGallery

У період з липня до серпня 2020 р. були представлені додатки Bolt, Photo Studio, Marvel Strike Force, гра Motorball від Noodlecake Studio, Spoko, Rainviewer, Orbia, Wormate.io, Last Outpost. Серед топових додатків AppGallery в Україні вже є: Нова Пошта, Monobank, Privat24, Megogo, Portmone, Дія, Prom ua, Divan tv, Izi ua, Lanet tv, Telegram, Viber та ін. До найпопулярніших ігор входять WoT Blitz, Lords Mobile, Game of Thrones та Asphalt 9.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Поділитися:
Правила коментування

Вітаємо Вас на сайті Pingvin Pro. Ми докладаємо всіх зусиль, аби переконатися, що коментарі наших статей вільні від тролінгу, спаму та образ. Саме тому, на нашому сайті включена премодерація коментарів. Будь ласка, ознайомтеся з кількома правилами коментування.

  1. Перш за все, коментування відбувається через сторонній сервіс Disqus. Модератори сайту не несуть відповідальність за дії сервісу.
  2. На сайті ввімкнена премодерація. Тому ваш коментар може з’явитися не одразу. Нам теж інколи треба спати.
  3. Будьте ввічливими – ми не заохочуємо на сайті грубість та образи. Пам’ятайте, що слова мають вплив на людей! Саме тому, модератори сайту залишають за собою право не публікувати той чи інший коментар.
  4. Будь-які образи, відкриті чи завуальовані, у бік команди сайту, конкретного автора чи інших коментаторів, одразу видаляються. Агресивний коментатор може бути забанений без попереджень і пояснень з боку адміністрації сайту.
  5. Якщо вас забанили – на це були причини. Ми не пояснюємо причин ані тут, ані через інші канали зв’язку з редакторами сайту.
  6. Коментарі, які містять посилання на сторонні сайти чи ресурси можуть бути видалені без попереджень. Ми не рекламний майданчик для інших ресурсів.
  7. Якщо Ви виявили коментар, який порушує правила нашого сайту, обов’язково позначте його як спам – модератори цінують Вашу підтримку.

Підтримати сайт

Buy Me a Coffee

Схожі новини

Новини

Seagate отримала штраф у 300 млн доларів за продаж жорстких дисків Huawei

Влада США наклала штраф у розмірі 300 мільйонів доларів на технологічну фірму Seagate за порушення експортного контролю жорстких дисків для китайської компанії Huawei. Влада США заявила, що таке обладнання може використовуватися збройними силами Китаю. Підписуйтесь на наш Telegram-канал Xiaomi внесли до переліку міжнародних спонсорів війни Microsoft виплатить 3.3 млн доларів за порушення санкцій щодо росії […]


Новини

НБУ ліквідував IBOX Bank

НБУ відкликав банківську ліцензію та ліквідував «Айбокс Банк» (IBOX Bank). Він порушував законодавство у сфері запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом. Через це термінали IBOX можуть тимчасово не працювати по всій території України. Мережа терміналів тимчасово не проводить транзакції. Підписуйтесь на наш Telegram-канал Як повернути помилково надіслані гроші на карту незнайомої людини: ескперимент з […]


Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: