Розповідь жінки, чий син з дружиною поїхали на заробітки більше року тому, лишивши свою дитину.

Такою історією поділився ресурс Ukrainians.today

"Вже минуло два дні після того, як батьки невістки купили собі новий телевізор, не відправивши нам з дитиною грошей," - так починає розповідь головна героїня. Трохи пізніше син зателефонував їй та сказав страшні слова.

"Мамо, я знаю що у тебе є трохи складених грошей і ще пенсія, тому давай ви поживете поки на ці гроші. Просто у нас є зараз свої плани, які вимагають вкладень."

Мій син з невісткою поїхали на заробітки за кордон. Я, звичайно, все розумію, але це вже зовсім всі рамки переходить, вони хочуть повністю залишити на мене свою ж дитину. Я не проти його виховувати, тим більше вже навіть не уявляю життя без нього. Але кажу їм, ви допомагайте хоча б фінансово, щоб ми не відчували ніяких потреб, щоб я могла купити все необхідне вашій дитині. Я гроші ніколи не витрачала даремно, у мене завжди все розплановано та прораховано, лише все, що треба дитятці.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото: Pixnio

Проте, здається, син та його дружина зовсім не цінують старань жінки. Того ж вечора їй зателефонувала невістка:

"Все що від вас потрібно – це сидіти мовчки з онуком. І нам не заважати заробляти гроші за кордоном, нам тут теж життя не цукор і все важко вдається".

Хоч згодом син подзвонив, вибачився за дружину і сказав, що постарається владнати ситуацію, жінка не відчула спокою.

"Я спробувала знову достукатися до сина, але йому важливіше його кохання та гроші. І слухати він мене не хотів, але я сказала, щоб ноги її в моєму домі не було".

Найстрашніше конфлікт у сім'ї переживає малий Сергійко, онук українки, який починає забувати своїх батьків.

"Я віддаю цій дитині все тепло та любов, яку маю. Я не знаю, як пояснити синові, що він живе неправильно" - завершила розповідь жінка.

Нагадаємо, з чим залишаться українські пенсіонери: мінсоцполітики знов перерахувало їхні копійки.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сліпому в басейн не можна: незрячого спортсмена не впустили до спорткомплексу.

Також "Знай.ua" писав, що кабмін вирішив заощадити на допомозі українцям: кого позбавлять субсидії вже завтра.