UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бойовики на Донбасі за добу тричі порушили "тишу": Подробиці

Впродовж 7 серпня на ділянках відповідальності українських підрозділів було зафіксовано три факти порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації

Бойовики на Донбасі за добу тричі поруши…
Фото: Пресс-центр штабу ООС

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на ранкове зведення щодо ситуації в районі проведення операції Об’єднаних сил, опубліковане у Facebook.

Зазначається, що ворожі неприцільні постріли зі стрілецької зброї лунали біля Новолуганського.

Ще по одному разу противник вистрілив із підствольного гранатомету неподалік Шумів, а з автоматичного станкового гранатомету – поблизу Травневого.

"Оскільки постріли були провокативними, то наші військовослужбовці на них не реагували та вогонь у відповідь не відкривали", – наголосили в ООС.

Уточнюється, що два порушення з боку противника було відмічено поблизу непідконтрольних українському уряду населених пунктів Ужівка та Золоте-5.

На цих ділянках фронту ворог проводив інженерні роботи всупереч домовленостям, які були досягнуті в межах тристоронньої контактної групи (ТКГ).

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що президент України Володимир Зеленський у Берліні хоче підписати угоду про припинення вогню на Донбасі.

Він також розповів про свої враження від дводенної поїздки на лінію розмежування.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme