Мер Харкова Геннадій Кернес вирішив розважитися, як пересічні городяни і побував у Саржиному яру. Тут він випробував удачу рибалки в спеціальному ставку. Про це йдеться в повідомленні Телеграм-каналу віха Харків.

Геннадій Кернес ловив рибу в ставку, який є атракціоном. Порибалити в зарибленій водоймі можна за 140 гривень за кожну виловлену рибу. Вартість пояснюється особливою породою риб. Організатори атракціону привозять сюди райдужну форель, яка рідко зустрічається в закритих водоймах і в жаркому кліматі. Ця риба любить проточну холодну воду, тому її можна зустріти в гірських річках західної України.

Як видно на відео, Геннадій Кернес зловив рибу. Ролик триває всього кілька секунд, але можна помітити, як в парку гуляють люди і спостерігають за тим, що відбувається.

Нагадаємо, Знай писав, що Геннадій Кернес збирається йти на прийдешні місцеві вибори і знову балотуватися на пост мера, але його здоров'я залишає бажати кращого. Це стало відомо після того, як в мережі з'явилися фото кімнати, де живе і працює мер Харкова. Геннадій Кернес вже 6 років пересувається на інвалідному візку. У неї він сів після замаху на нього в 2014 році. Зараз в мережі показали, як виглядає кімната, а точніше палата мера. У ній встановлені медичні ліжко, обладнання і навіть меблі, на якій стоять медичні препарати. З цього можна зробити висновок, що Кернес вже давно не в тій формі, яку йому б хотілося мати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Кернес і його підлеглі розробили правила для відвідування учнями шкіл під час епідемії. У Департаменті освіти вирішили змістити початок уроків, змінити формат уроків і вдатися до інших заходів, щоб діти на заразилися коронавірусом.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові з'явилася рекламна агітація за Кернеса. Харків'яни вирішили розправитися з таким засиллям обличчя мера скрізь і креативно підійшли до знищення листівок. В результаті виявилося, що Кернес втратив обличчя під час своєї передвиборчої кампанії.