У місті Миколаїв активісти закидали сирими яйцями депутатів міської та обласної рад від партії ОПЗЖ. Це сталося в холі Миколаївської облдержадміністрації, де проводився брифінг, під час якого представники ОПЗЖ заявили, що вимагають проведення місцевих виборів на підконтрольній Україні території Донецької та Луганської областей.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу Perepichka News.

"А тепер до наших яєць. Нардеп від ОПЗЖ ледь не отримав сьогодні моральну травму просто в будівлі облради Миколаєва. Він розповідав про необхідність виборів на Донбасі, за що хлопець з Нацкорпусу назвав його проросійським елементом. Відразу після цього в оратора полетіли яйця. Закінчив виступ вже інший брутал фразою "Охрана, отмена". Перед цим він епічно відбився від яєчного обстрілу. Політична дискусія, як вона є.",- пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що після заяви про змову керівництва ДПС, офісу Генпрокурора і співробітників СБУ для реалізації злочинних схем з виведення коштів з держбюджету – зацікавлені особи почали чинити тиск на заявника - народного депутата від "опозиційної платформи - за життя" Іллю Киву.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, намагаються зам'яти справу про розкрадання 2,7 млрд. грн - Ківа звинуватив Генпрокуратуру і СБУ в тиску.

Як повідомляв Знай.uа, Тимошенко відстає від Порошенка: скільки заробляють нардепи в Раді.

Знай.uа писав, у Львові зникла юна красуня у Червоній футболки, мати сивіє над телефоном.