У відвідувача одеського суду знайшли муляж гранати Ф-1

Співробітники Служби судової охорони 18 серпня виявлили у чоловіка, який намагався потрапити до Одеського апеляційного суду, муляж бойової гранати Ф-1, передає пресслужба ССО.

"Під час поверхневої перевірки чоловіка, який намагався 18 серпня потрапити до Одеського апеляційного суду, серед його речей співробітники Служби судової охорони виявили предмет, схожий на бойову гранату Ф-1. Судові охоронці одразу обмежили дії цієї особи й викликали на місце події правоохоронців, про інцидент також було поінформовано керівництво апарату судової установи", - повідомили у пресслужбі.

За даними ССО, до приїзду поліцейських та вибухотехніків співробітники теруправління Служби вжили необхідних заходів для забезпечення безпеки присутніх у судовій установі суддів, працівників апарату та відвідувачів.

По приїзду фахівці-вибухотехніки з’ясували, що це муляж гранати Ф-1 без бойового спорядження.

"Наразі правоохоронці з’ясовують, навіщо громадянин намагався потрапити до судової установи з муляжем вибухонебезпечного предмету, спричинивши призупинення звичайного режиму роботи суду", - зазначили у пресслужбі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення