Міський голова Дніпра Борис Філатов вже на законних підставах може заявити, що виграв парі, яке уклав з Володимиром Зеленським влітку минулого року. Про це свідчить рішення третього Апеляційного суду в Дніпрі.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що багатостраждальний Новий міст у Дніпрі не могли відремонтувати протягом не одного року. На це звернув увагу президент Володимир Зеленський, який вирішив укласти парі з мером Борисом Філатовим: якщо останній не відремонтує міст до Дня міста (вересень), то самостійно покине посаду міського голови.

Однак, Філатов завершив реконструкцію в строк і ввів міст в експлуатацію. Зеленський же вирішив продовжити термін парі до проведення експертизи, щоб визначити якість роботи.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Тієї ж осені обласна державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) провела позапланову перевірку і винесла припис і штраф у розмірі 1,8 млн.грн. на Департамент благоустрою міськради за нібито знайдені порушення.

Міська рада була незгодна з висновками експертів, у зв'язку з чим подала апеляцію до суду. Навесні 2020 року окружний адміністративний суд визнав незаконним припис ДАБІ і скасував штраф, виписаний експертами. А 16 липня суд апеляційної інстанції підтвердив рішення окружного суду і повну правоту мерії Дніпра. Так що тепер Борис Філатов може сміливо заявити, що виграв парі Володимира Зеленського.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Борис Філатов прокоментував події, які на даний момент відбуваються в Білорусі.

Як повідомляв портал Знай.иа, Борис Філатов вирішив пройтися по ринках міста і в живу поспілкуватися з городянами.

Також Знай.иа писав, що Борис Філатов розповів про зацікавленість Генеральної прокуратури щодо нових сміттєвих баків у Дніпрі.