1. Новини Закарпаття
  2. >

Аварія поблизу Кошице: не розминулися дві фури (ФОТО)

19.08.2020 11:53 0 Кримінал
 

ДТП за участі двох вантажівок сталася у вівторок біля словацького міста Кошице.

У автотрощі загинув один водій, - повідомляють ЗМІ, посилаючись на офіційні підтвердження від поліції.

"Двоє людей залишилися у пастці після лобового зіткнення. Рятувальники намагалися їх визволити за допомогою гідравлічного обладнання", - повідомили у поліції.

Одному з водіїв спробували надати допомогу на місці, іншого транспортували до лікарні Кошице зі значними серйозними травмами. На жаль, врятувати життя одному з них не змогли. За словами речниці регіональної поліції Яни Мейсарової, це 15-та жертва ДТП цього року на дорогах Кошицького краю.

Згідно з попередніми висновками поліції, 40-річний водій вантажівкою Volvo із напівпричепом їхав у напрямку до села Турня над Бодву.

З невідомих причин він з правого повороту повернув на протилежну частину дороги. У той час вантажівка "Мерседес-Бенц" з причепом проїжджала у зворотному напрямку. Нею керував 28-річний водій з Кошиць. Зіткнення було неминучим.

Загальний розмір збитків внаслідок дорожньо-транспортної пригоди був попередньо оцінений у розмірі 648 000 євро. Йдеться про пошкодження транспортних засобів, а також вантажів.

Нагадаємо, смертельна ДТП на трасі "Київ-Чоп": одна людина загинула

Читайте на ГК:Військовим передадуть автомобільні шини на понад 200 000 доларів США: на Закарпатті правоохоронці реалізували крутий план (ФОТО)
Читайте на ГК:Дітей із Закарпаття відправлять до Франції: одна з громад області підписала угоду про співпрацю з французьким муніципалітетом (ФОТО)
Читайте на ГК:У ДТП на Іршавщині є загиблі та травмовані: внаслідок сильного зіткнення легковик і вантажівку "знесло" з дороги (ВІДЕО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська