Мер Харкова Геннадій Кернес сьогодні, 19 серпня, на сесії міськради анонсував відкриття в місті нових тролейбусних маршрутів.

У Харкові планується найближчим часом запустити такі маршрути:

  • П'ятихатки - Площа Конституції або свободи ;
  • Жихар-станція метро "Проспект Гагаріна";
  • маршрут на Горизонт;
  • маршрут на Північну Салтівку;
  • маршрут з селища Жихар по пр. Льва Ландау;
  • маршрут на Рогань.

Тролейбуси Харкова, фото: Город Х
Тролейбуси Харкова, фото: Город Х

За словами мера Кернеса, на маршрутах працюватимуть нові тролейбуси, які купує Харків. Перша машина вже прибула в місто з Вінниці. Найближчим часом привезуть ще 12 машин з 50, які місто закупило по лізингу.

"Раз ми говоримо про дорожній рух, скажу, до Харкова прибули тролейбуси з запасом ходу, які ми купили в лізинг",- сказав мер Харкова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Вже найближчими днями заступник Кернеса Євген Водовозов випробовуватиме тролейбус на маршруті, а через тиждень-два вони вийдуть на маршрути. Перший - на Салтівку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові озвірілий маршрутник жорстоко знущається над пенсіонерами: "кришить старих собі в задоволення"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові малолітній зацепер влаштував покатушки на рогах трамвая-городяни посивіли від жаху

Також «Знай.иа " писав, що У Харкові дитина поранила голову на зебрі-поспішала на тролейбус