У Львові двоє відомих у світі української моди чоловіків зіграють гей-весілля. Молодята вже забронювали номери в одному з спа-готелів.

Про це повідомляє інформаційний портал Страна. ua.

Так, стало відомо, що дизайнер Михайло Ліпаков і бізнесмен Яшар Багірьян одружуються після 19 років стосунків. Весільна церемонія в цю п’ятницю відбудеться у Львові. Варто зазначити, що дизайнер і власник столичних бутиків Михайло Ліпаков і Яшар Багірьян вже заручилися в Одесі. Пара похвалилася кільцями на безіменних пальцях і запросила сотню гостей на виїзне свято.


фото: instagram.com


Зазначимо, що пара разом уже 19 років. У Львові молодята вже забронювали для своїх гостей номери в одному з спа-готелів біля Львова, де проживання на добу в середньому обходиться в 10 000 грн.

“Вони давно подружжя по життю, партнери по бізнесу, а свідоцтво про шлюб – це лише формальність в такому випадку. Миша і Яшар говорили про можливу розписку закордоном, але поки карантин, і навряд чи вийде. Вони творчі люди, шоумени, їм набагато важливіша пишна романтична церемонія і душевне свято на другий день “, – розповіли друзі пари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, що 65 років разом: пара українців відзначили "залізне" весілля і поділилися безцінним секретом

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом молода пара "усиновила" незвичайних малюків

Також, "Знай.uа" писав, що Влад Яма з дружиною трепетно відсвяткували 13-ту річницю