В Україні для споживачів природного газу з'явилися вельми тривожні новини. Так, в Україні тепер регулятор перекриватиме доступ до газу тим, хто користується послугами без лічильника. Дані нововведення набудуть чинності з 1 січня 2021 року.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Народний ревізор".

Газова конфорка, фото pixabay
Газова конфорка, фото pixabay

"З 1 січня 2021 року можуть довільно відключати подачу газу в разі відсутності спеціальних лічильників в будинках українців. Така норма прописана в законі "Про забезпечення комерційного обліку природного газу". На даний момент приблизно у 2-3 мільйонів українців немає газового лічильника, оскільки більшість українців бояться відкривати двері людям, які ці лічильники можуть встановити, або у них не вистачає коштів на оплату послуг з установки.", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що" Нафтогаз" опублікував "ринкові" ціни на газ для населення з 1 серпня. Згідно з оприлюдненими даними, з 1 по 31 серпня тариф "місячний" становить на 20% більше, ніж у липні. Однак набагато вище буде тариф взимку. Про це пише голова житлового союзу України Олександр Скубченко. Відповідний пост з'явився на його особистій сторінці в Facebook.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Франківчани ризикують залишитися без газу через нахабного сусіда - ані лічильника, ані платіжок.

Як повідомляв Знай.uа, НАБУ варто відкрити справу проти "Нафтогазу" через ціни на газ, слідуючи логіці розслідування" Роттердам+", - Вовк.

Знай.uа писав, українцям показали чергове "зменшення" платіжок ЖКГ: "Непосильне завдання для Зеленського".