UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Житель Міжгір’я попався з наркотиками поліції

Слідчі Міжгірського відділку поліції розслідують справу за фактом зберігання наркотиків. Марихуану як речовий доказ у чоловіка вилучили та направили на експертизу  

Учора, 18 серпня, оперативні працівники поліції, спільно з патрульними сектору реагування патрульної поліції, зупинили автомобіль "Газель", за кермом якого перебував 23-річний мешканець Міжгір’я, пише Depo.Закарпаття з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Автомобіль чоловіка вже був в орієнтуванні, так як працівники поліції мали інформацію про можливе зберігання ним наркотичних речовин. Отримані дані підтвердилися, адже в салоні "Газелі" поліцейські виявили поліетиленовий пакет з 30 грамами речовини рослинного походження, зовні схожої на марихуану. 

Речовий доказ вилучили та відправили на експертизу. Відомості за фактом зберігання наркотичних речовин внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. В ході розслідування працівники поліції встановлять походження вилученої марихуани та мету її зберігання мешканцем Міжгір’я.

Нагадаємо, на Воловеччині рятувальники знищили арсенал старої вибухівки.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme