Розумні окуляри Huawei X Gentle Monster Eyewear II офіційно презентовано

Раніше минулого тижня з’явилася інформація про те, що компанія Huawei готує нові розумні окуляри. Вже сьогодні, під час офіційної презентації ноутбуків Huawei показала нам ці окуляри. Нагадаємо, що попередня версія та її оновлення були показані на презентаціях Huawei P30 та P40 відповідно, тому очікувалось, що нові окуляри ми побачимо вже на презентації Huawei Mate 40, яка, нагадаю, повинна пройти вже восени цього року.

Нові окуляри компанії отримали всі ті самі можливості, що й попередня версія – змінився лише зовнішній вигляд та кейс для транспортування. Рамка окулярів виконана з титанового сплаву. Вбудовані динаміки мають стереоефект, але максимальна гучність тут лише на рівні 12 Дб.

Користувач може контролювати відтворення музики, приймати/відхиляти виклики та отримувати доступ до голосового асистента за допомогою системи жестів, як це було у попередньому поколінні розумних окулярів Huawei. Найбільші зміни відбулися з зарядним кейсом окулярів – він тепер прямокутної форми, по центру розташований роз’єм USB-C та LED-індикатор. Окуляри будуть доступні з чотирма різними оправами, ціна буде варіюватись від 362 до 391 долара.

Джерело gizmochina

Не пропустіть