Сьогодні вранці, 19 серпня, патрульні затримали чоловіка, який здійснив прицільний постріл в їх автомобіль. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Києва.

"Сьогодні вранці патрульні їхали повз зупинку "Смілянська" у Солом'янському районі. Раптово до дороги підійшов чоловік і здійснив прицільний постріл по службовому автомобілю патрульних", - заявляють у відомстві.

Патрульні затримали 44-річного чоловіка, у нього вилучили зброю та блокнот з "підозрілими контактами".

Йому викликали швидку, оскільки його поведінка здалася поліцейським дивною.

Нагадаємо, що у Львові сталася незвичайна НП, городянин з вікна авто махав іграшковим автоматом чим не на жарт налякав очевидців.

Так, стало відомо, що в понеділок 17 серпня близько 18 години у Львові ввели оперативний план "Перехоплення". Всі львівські екіпажі отримали орієнтування на пошук автомобіля "Mitsubishi Galant", пасажир якого, за словами очевидців, демонстрував через вікно предмет схожий на автомат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про чоловіка з автоматом повідомили очевидці та надали правоохоронцям відео інциденту. Також вони повідомили, що чоловік на авто рухається в напрямку вулиці Варшавської. Приблизно через 10 хвилин, екіпаж 1-го батальйону виявив транспортний засіб на перехресті вулиць Замарстинівська–Татарська. Патрульні дали вказівку водієві зупинитися.

Під час поверхневої перевірки в автомобілі виявили іграшковий предмет схожий на автомат. При цьому чоловік сказав, що просто пожартував. Поліцейські виявили у чоловіка ознаки наркотичного сп'яніння. Йому запропонували пройти перевірку в медичному закладі. Тест позитивний - 23-річний водій під дією марихуани.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що На Закарпатті в таксі спіймали гастролера з Африки - бігав без паспорта три роки

Також портал "Знай.ua" писав, що Пекельна аварія поставила на вуха Бердянськ, легковик догори дригом - "склеїлися" на перехресті

Також портал "Знай.ua" писав, що У Хмельницькому патрульні стягнули нервового чоловіка з даху висотки: "стрибаю!"