Президента Білорусі Олександра Лукашенка обманює його власне оточення. Таку думку висловила Марія Колеснікова, соратниця кандидата від опозиції на президентських виборах країни Світлани Тихановської. Про це вона повідомила в інтерв'ю російським ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

"єдина теорія про те, звідки у нього така інформація — - це те, що його просто обманюють і дають недостовірну інформацію. По-моєму, це дуже багато говорить про те, як до нього ставляться його ж люди, його чиновники, люди, які його оточують", — заявила вона.

Лукашенко на зустрічі з мітингувальниками, скрін з фото
Лукашенко на зустрічі з мітингувальниками, скрін з фото

Колеснікова зробила такий висновок після виступу Лукашенка у вівторок, 18 серпня, коли він сказав, що опозиція має плани обмежити використання російської мови і порвати з Росією.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Колеснікова ще раз підкреслила, що Координаційна рада опозиції створена виключно з метою транзиту влади і не має ніяких політичних цілей і політичної програми.

Раніше Лукашенко дійсно говорив про програму опозиції, в якій нібито пропонується вийти з Союзної держави. Однак у опозиції немає програми, про що неодноразово говорила Тихановська і не тільки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, білоруські силовики викидають форму, а слідчі подають у відставку.

Як повідомляв Знай. ua, білоруська влада прийняла вимоги протестувальників.

Також Знай. ua писав, що Лукашенко ввижаються прикоритники, нацисти і шарлатани з України.