У четвер, 20 серпня, по всій території України встановиться спекотна, але дощова погода. Опади прогнозуються на півночі, заході, на Харківщині, Дніпропетровщині та Миколаєві. Середня температура повітря складе – +26 +32 градусів.

Читайте Знай в Google News!

Відомий синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що в Україні в цей день незначно розійдуться вологі хмари, а після спекотного Другого Спаса пройдуть дощі.

Найспекотніше буде на півдні країни – до +32 +34 градусів. У західних областях буде трохи свіжіше – +24 +28 градусів.

У Києві в четвер можливий недовгий дощ, місцями навіть з грозою. Повітря в столиці прогріється до +30 +32 градусів.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В Україні 20-го серпня трохи розкуйовдяться вологі хмари. Після спекотного сьогоднішнього Спаса трохи освіжатимуть...

Geplaatst door Наталка Діденко op Woensdag 19 augustus 2020

Народний прогноз погоди в Україні

20 серпня вшановується пам'ять святого Марина воїна; преподобного Пимена Печерського. З цього дня припиняються літні грози і починається листопад берези. У колишні часи помітили, якщо в цей день лелеки готуються до відльоту, то осінь буде холодною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке ставатиме сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай.uа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.uа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.