Для гостей і жителів української столиці з'явилися вельми сумні новини. Виявляється, київські перевізники поскаржилися на зменшення пасажиропотоку під час карантину, і тепер вартість проїзду в міських маршрутках може злетіти з 8 до 10 гривень.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Kyiv LIVE".

маршрутки, скріншот з відео
маршрутки, скріншот з відео

"Проїзд у київських маршрутках може подорожчати до 10 гривень. Перевізники кажуть, що під час карантину пасажиропотік зменшився вдвічі. Якщо на осінь карантинні обмеження не знімуть, вартість проїзду в маршрутках може зрости на 2-3 гривні. Перевізники просять міську адміністрацію компенсувати перевезення пільговиків, встановити економічно обґрунтований регульований тариф і посприяти в отриманні кредитів на закупівлю нового транспорту.",- повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто також нагадати нашим читачам, що з'явилася інформація, що починаючи з вівторка, 21 липня, 2020 року в аеропорту "Бориспіль" для внутрішніх подорожей по Україні пасажири мають право використовувати електронні паспорти з додатку "Дія". Про це стало відомо завдяки повідомленню міністра інфраструктури України Владислава Криклія в мережі Telegram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Кличко "зарив" 144 мільйони гривень у реконструкцію однієї вулиці в Києві, - депутат міськради.

Як повідомляв Знай.uа, Укрзалізниця почала приймати цифрові студентські - хто має право на знижку.

Знай.uа писав, Харківське АТБ вирішило нажитися на водіях - за парковку доведеться платити.