MENU

Перед початком навчального року першокласники повинні пройти медогляд – Ляшко

227 0

Перед початком навчального року першокласники повинні пройти медогляд – Ляшко

Обов'язково пройти медогляд перед початком навчального року повинні лише першокласники. Всі інші діти повинні проходити його раз на рік, повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко, передає УП.

"Дитина повинна пройти медичний огляд один раз на рік. Цей огляд приблизно прив'язується плюс-мінус два тижні до її дня народження. Відповідальність за проходження медичного огляду покладається на батьків. Батьки можуть зв'язатися зі своїм сімейним лікарем і визначити дату, яка потрібна для проведення медичного огляду ", - зазначив Ляшко.

Читайте також: Шкарлет назвав дві дати початку навчання у вишах

Крім того, він закликав перевірити календар щеплень для своєї дитини і свій особистий. За його словами, всі необхідні вакцини зараз є в наявності.

Нагадаємо, незважаючи на складну епідситуацію, з 1 вересня відкриються всі школи. На карантин закриватимуть навчальні установи тільки в тих районах, де високий показник захворюваності на атипову пневмонію. Тобто в районах "червоної" зони.

Читайте також: Способ открыть школы первого сентября без страха перед COVID-19 существует – The Guardian

Згідно з рекомендаціями міносвіти, школи повинні дотримуватися соціальне дистанціювання і правила гігієни. Учням із захворюваннями дихальної та імунної систем рекомендують вчитися дистанційно або на екстернаті.

Для старту навчального року, керівникам шкіл рекомендували забезпечити школи дезінфікуючими, миючими засобами та засобами індивідуального захисту, обладнати місця для обробки рук, створити умови для соціального дистанціювання та уникнення скупчень.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини