У популярному супермаркеті "Novus", що розташований на вулиці Бажана, 8 у Києві дівчина придбала стиглу диню, але вже вдома була повністю розчарована покупкою. Виявилося, що попри гарний зовнішній вигляд диня була гнилою всередині.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомив Телеграм-канал "Народний ревізор".

Зіпсована диня з Novus, фото: Телеграм / Народний ревізор
Зіпсована диня з Novus, фото: Телеграм / Народний ревізор

"Стиглі зовні - гнилі всередині. Дівчина купила дуже красиву на вигляд диню, а вдома, розрізаючи фрукт, відчула жахливий запах і побачила гниль і цвіль... # Київ, "Novus", Бажана, 8.", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як правильно вибирати диню:

Щоб обрати хорошу диню, як і у випадку з кавуном, потрібно переконатися в її стиглості, злегка грюкнувши по ній долонею. Стигла диня дає глухий стук, а не дзвінкий як у кавуна.

Ще один секрет того, як вибрати диню, стосується шкірки плода. Вона при невеликому натисканні повинна пружинити. Якщо шкірка занадто м'яка, і після натискання залишаються сліди від пальців, значить, диня переспіла і їй пора відправитися на смітник, а не на стіл.

Також потрібно звертати увагу на забарвлення дині. На ній не повинно бути темних плям. Колір якісного плоду – рівномірний незалежно від сорту.

Скріншот: Телеграм / Народний ревізор
Скріншот: Телеграм / Народний ревізор

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в Novus ковбаска "підморгнула" покупцям, приберіть їжу від екранів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Воробей чи продавець? Дика птиця борсалась посеред м'яса в Novus.

Також Знай.uа писав, що Клієнти підловили АТБ у продажу гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість або навмисний хід".