Транспорт у «червоних» зонах на Рівненщині таки запустили. Але спеціальний

Аби допомогти працівникам і лікарям

У «червоних» зонах на Рівненщині запустили спецрейси.

Йдеться про транспортне сполучення у Рівненському та Костопільському районах, де високий рівень захворюваності на коронавірус.

Нагадаємо, що пасажирські перевезення там заборонені рішенням Кабміну. Утім, обласна влада хоче забезпечити транспортом людей, яким потрібно добиратися на роботу, зокрема лікарям, говорить заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін:

Уже організовані такі спецрейси, як Рівне-Костопіль, Рівне-Ходоси, Рівне-Квасилів, Рівне-Клевань-Зоря, Рівне-Хотинь, Рівне-Тайкури, Рівне-Бармаки-Городище та окремі маршрути в межах Костопільського району.

перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін

Чиновник каже, що вивчають нині можливість запуску ще кількох маршрутів. Додамо, що запуск громадського транспорту може дозволити лише Центральна комісія ТЕБ і НС. Для цього потрібно, аби захворюваність у «червоних» зонах знизилася

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень