Oppo може випустити перший смартфон на MTK Dimensity 800U до кінця серпня

Минулого місяця компанія Oppo несподівано показала модель Oppo A72 5G, яка стала першою на бюджетному чіпсеті MediaTek Dimensity 720G. Вчора компанія MediaTek презентувала новий середньобюджетний чіпсет Dimensity 800U, і вже сьогодні видання Gizmochina з посиланням на інсайдера опублікувало інформацію про те, що до кінця серпня, або ж на початку вересня повинна вийти модель Oppo з цим чіпсетом.

Також нам відомо, що перший смартфон Oppo на чіпсеті MediaTek Dimensity 800U отримає OLED-дисплей з краплеподібним вирізом, акумулятор об’ємом 4300 мАг зі швидкою зарядкою потужністю 65W та важитиме менше 180 грамів. З цього можна зробити висновок, що ми побачимо черговий тонкий та легкий 5G-смартфон BBK.

Пізніше інсайдер додав, що цей смартфон належатиме до модельного ряду Oppo Reno 4, важитиме 169 грамів та вийде в кінці серпня або на початку вересня. Вищезгадана інформація співпадає з даними про смартфон Oppo, який був недавно сертифікований у TENAA. Є згадки про те, що він отримає OLED-дисплей діагоналлю 6.43 дюйма, 8 ГБ оперативної та 256 ГБ внутрішньої пам’яті, основну потрійну камеру 48 МП + 8 МП + 2 МП, а також фронтальну камеру на 32 МП.

Джерело gizmochina

Не пропустіть