У Харкові суд кинув у СІЗО 18-річного водія, який на смерть збив пішохода та втік

У Харкові суд заарештував водія автомобіля, який на окружній дорозі збив на смерть хлопця та втік з місця аварії

У Харкові суд кинув у СІЗО 18-річного во…

Сьогодні, 19 серпня, слідчий суддя Київського районного суду Харкова розглянув та задовольнив клопотання слідчого про обрання підозрюваному в смертельній ДТП запобіжного заходу у виді тримання під вартою без визначення застави, повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

У поліції нагадали, що 17 серпня близько 22:00 правоохоронці отримали повідомлення про те, що на окружній дорозі по проспекту Московському автомобіль на великій швидкості збив людину та поїхав з місця аварії. Поліцейські встановили, що транспортний засіб допустив наїзд на 21-річного молодого чоловіка, який перетинав проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Бригада медиків констатувала смерть останнього.

Працівники поліції розшукали та затримали 18-річного водія автомобіля Volkswagen Passat, який зізнався в скоєнні злочину.

Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та ч. 3 ст. 135 (залишення в небезпеці Кримінального кодексу України.

18 серпня водію оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення. Зловмиснику загрожує до восьми років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У Харкові перейменували один зі скверів

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme