Володимир Остапчук одружується вдруге

Володимир Остапчук одружується вдруге

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Шоумен освідчився коханій Христині Горняк.

Відомий український ведучий Володимир Остапчук одружується вдруге.

Шоумен освідчився коханій Христині Горняк під час романтичної подорожі до Стамбулу.

Зауважимо, пара сьогодні, 19 серпня святкує річницю своїх стосунків, з нагоди якої обраниця ведучого вирішила зробити йому сюрприз і організувала триденну подорож до міста в Туреччині.

Проте і Володимир, своєю чергою, неабияк здивував кохану і через рік стосунків освідчився їй. Так, зірка у своїй Instagram-Stories опублікував кілька знімків, зроблених в момент заручин.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Зі знімків видно, що освідчувався Остапчук своїй обраниці під час їхньої подорожі яхтою по Босфору. Шоумен опуcтився перед коханою на одне коліно і запропонував їй вийти за нього, тримаючи у руці коробочку з обручкою від Tiffany&Co. На пропозицію Христина відповіла згодою.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk
Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Нагадаємо, познайомилися Володимир Остапчук та нотаріусиня Христина Горняк 19 серпня 2019 року на весіллі, де Остапчук працював ведучим, а його нова кохана виступала, проте тоді вони перекинулися кількома словами. Наступна зустріч пари відбулася під час знімань шоу "Танці з зірками", в якому Володимир тоді брав участь і з вересня минулого року вони почали зустрічатися. А в травні цього  року закохані почали жити разом.

Христина стане другою дружиною Володимира. Не так давно він розлучився з Оленою Войченко, з якою виховує двох дітей - 7-річну доньку Емілію та дворічного сина Евана. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація