Мер Львова Андрій Садовий відзначив свій день народження. Львів'яни не залишилися осторонь і подарували креативний ролик, в якому зібрані всі проколи градоначальника. У ньому зібрані також всі скандальні і малоприємні ситуації за участю Садового.

Відео-подарунок поширили у соціальних мережах та групах Львова. У тексті до відео йдеться, що Андрію Садовому виповнилося 52 роки. Львів'яни його щиро вітають і дарують цей ролик.

У коментарях користувачі писали, що вітають мера з останнім днем народження на посаді мера і висловлювалися з приводу того, що градоначальник набрид усім.

Варто відзначити, що у Львові, як і в будь-якому іншому місті України є свої проблеми і свої досягнення. Однією з проблем став громадський транспорт. Місцеві активісти показали, як ходять тролейбуси по одному з міських маршрутів. Розкладу немає або воно не дотримується. Активісти порахували, що з 11 тролейбусів до поліпшень Садового залишилися лише 9. З них вдень на маршруті лише 3 машини. Чекати громадський транспорт можна довго. Також вони припустили, що відсутність тролейбусів робиться для того, що автобуси зібрали більше пасажирів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай повідомляв, що перед виборами мер Львова Садовий вирішив показати, яким місто буде через кілька років і представив інфраструктурні проекти. Так у Львові планують завершити ремонт вулиці Чернівецької, реконструкцію частини вулиці Богдана Хмельницького.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові з'явився новий фонтан якраз перед виборами.