Літо вже наближається до свого завершення, проте, здається, воно тільки вступило в свої права. У всякому разі, на це вказує погода. Синоптик Наталка Діденко повідомляє про те, що українцям слід приготуватися до серйозного підвищення температури повітря. Тому краще приготувати головні убори, щоб не отримати сонячний удар.

Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook написала, що в ряді регіонів України стовпчики термометрів піднімуться до +34 градусів. Особливо ця спека торкнеться жителів Східної України. Імовірність дощів в цьому регіоні практично нульова. В інших областях нашої країни очікуються дощі, проте все одно слід приготуватися до значного підвищення температури повітря. Зокрема, на півдні вона складе до + 33 градусів, в центрі – до +30 градусів, на півночі і в Києві – до +32 градусів. На заході буде трохи прохолодніше-до + 28 градусів.

Однак Діденко все-таки обнадіяла українців. У більшості регіонів нашої країни очікуються дощі. Винятком стане тільки Схід і частина центральних і південних регіонів. На заході та півночі очікуються сильні дощі, місцями можливі грози.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, у серпні прийде справжня літня погода з жаркими температурами. Такий прогноз погоди на це літо склав народний синоптик Леонід Горбань.

Також портал Знай.иа писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.