Кабінет міністрів вирішив внести зміни до Державної цільової програми розвитку аеропортів на найближчі три роки. Про це йдеться в повідомленні прем'єр-міністра Дениса Шмигаля в Telegram-каналі.

Так, оновлена програма передбачає "проектування та будівництво аеропорту "Мукачево", який стане стратегічною складовою Західного транспортного вузла України та сприятиме розвитку інфраструктури п'ятого Критського транспортного коридору".

За словами глави уряду, напередодні під час розмови з прем'єр-міністром Словаччини Ігорем Матович вдалося домовитися про відновлення повноцінної роботи аеропорту "Ужгород".

"У вересні під час планового візиту президента України до Словаччини планується підписання відповідної міждержавної угоди", - уточнив Шмигаль.

Крім того, в рамках програми Кабмін додатково виділить 117 мільйонів гривень для завершення будівельних робіт і введення в експлуатацію аеродрому міжнародного аеропорту "Одеса".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, лоукостер Wizz Air почав виконувати рейси зі Львова до Італії. Тепер львів'яни зможуть безперешкодно полетіти на вихідні або у відпустку закордон.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Одесі через брак уваги охоронець "замінував" аеропорт: світить до 8 років в'язниці.

Також портал Знай.uа писав, як повернути гроші за авіаквитки під час карантину: покрокова інструкція.