Вже 11 днів у Білорусі не вщухають протести, що стартували після президентських виборів. Перемогу на них здобув Олександр Лукашенко, який отримав 80% голосів виборців. Однак результати виборів народ Білорусі не визнав, і тепер вимагає повторної виборчої кампанії і відставки Олександра Григоровича Лукашенка.

Порив народу Білорусі підтримують і представники зарубіжних держав. Євросоюз вже готовий виділити матеріальну допомогу.

Артем Лоскутов. "Білорусь"
Артем Лоскутов. "Білорусь"
Фото: Facebook


Голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляйнен заявила, що Європейський Союз надасть фінансову підтримку народу Білорусі. Вона зазначила, що сума матеріальної допомоги складе 53 мільйони євро. За словами фон дер Ляйнен, грошові кошти повинні отримати категорії населення, які найсильніше страждають через політичну кризу в Білорусі.

img desc="Білорусь та Європа, фото з відкритих джерел"]785347[/img]

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Євросоюз вже заявив, що не визнає результати виборів, і готує санкції проти Олександра Лукашенка і посадових осіб Білорусі. Конкретний список осіб, які потраплять до списку санкцій, поки невідомий. Тим не менш, принципове рішення про санкції вже прийнято представниками Європейської Ради.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, " 50%" - Ляшко назвав умову перенесення виборів в Україні

Як повідомляв портал " Знай.ua", показав, як кортеж Зеленського порушує ПДР і залишився без авто: Kia Cerato журналіста "Схем" спалили

Також " Знай.ua " писав, що Кравчук зробив заяву напередодні переговорів по Донбасу:"сльози російських матерів".