Суд відхилив претензії щодо ремонту Нового мосту Дніпра

У Дніпрі апеляційний суд відхилив позов Державної архітектурно-будівельної інспекції щодо ремонту Нового мосту

Суд відхилив претензії щодо ремонту Ново…

Про це у Facebook пише заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко, передає Depo.Дніпро.

"Згідно з рішенням суду і десяткам експертиз, реконструкція Центрального мосту в місті Дніпро відповідає всім українським і європейським будівельним нормам", – пише Лисенко.

Згідно з рішенням третього апеляційного адміністративного суду на скаргу департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Дніпропетровській області, рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 02 березня 2020 року залишити без змін.

Суд першої інстанції навесні 2020 року скасував припис будівельної інспекції, винесений за результатами позапланової перевірки, проведеної на Новому мості Дніпра у жовтні 2019 року. Згідно припису, на мості були знайдені порушення, що заважють введенню його у експлуатацію.

Нагадаємо,  7 вересня мер Дніпра Борис Філатов відкрив Новий міст.  У липні 2019 року мер Дніпра Філатов побився об заклад із Зеленським щодо строків ремонту Нового мосту. Якщо 14 вересня міст не відкриють після ремонту, Філатов обіцяв піти у відставку. Під час візиту до Дніпра, Зеленський не прийняв відкриття Нового мосту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme