Прощавай, SMS. На смартфонах Xiaomi з’явилися 5G-повідомлення

    493

    Опція 5G-повідомлень тепер доступна в розділі текстових повідомлень деяких телефонів Xiaomi.

    Кілька місяців тому з’явилася інформація, що функція відправки SMS буде в майбутньому замінена складнішою функцією 5G-повідомлень (5G Messages). Згідно з останніми повідомленнями, опція 5G-повідомлень тепер доступна в розділі текстових повідомлень деяких телефонів Xiaomi.

    Служба обміну повідомленнями 5G є оновленням базової служби коротких повідомлень (SMS). Для деяких користувачів «Повідомлення 5G» вже пропонують збільшений розмір, підтримку декількох форматів мультимедіа, включаючи текст, зображення, аудіо, відео, смайлики і контакти. Підтримуються онлайн-повідомлення і офлайн-повідомлення, а також звіти про стан повідомлень і управління історією.

    Згідно з інформацією китайське джерело, 5G-повідомлення будуть автоматично активні за замовчуванням, якщо телефон сумісний з цією функцією. Однак, якщо функція не активна, її можна включити через налаштування в інтерфейсі SMS. Для роботи цієї нової функції телефон повинен перебувати в мережах 4G/5G.

    Функція 5G-повідомлень має різні назви в залежності від марки та моделі мобільного телефону. На жаль, у звіті не згадуються конкретні моделі Xiaomi, які вже мають цю функцію.

    Раніше 11 компаній, включаючи Huawei, Samsung, Xiaomi, Vivo, OPPO, ZTE, Samsung, Lenovo і Meizu, заявили про підтримку даної функції.

    Джерело: ixbt.com



    • інші новини