Третя частина культової рольової гри Baldur's Gate з'явиться в ранньому доступі в магазині цифрової дистрибуції Steam і в сервісі Google Stadia вже 30 Вересня. Варто відзначити, що геймери очікували продовження гри роками, і, на щастя, їх очікування виправдалися, якщо судити по трейлеру і обіцяному контенту, про який повідомляли розробники раніше.

Автори попередили, що через пандемію COVID-19 розробка Baldur's Gate 3 просувалася повільно, так що ранній доступ дасть геймерам близько 25 годин контенту, що не дуже то й багато, особливо для завзятих геймерів. Однак, для тих, хто не може більше чекати виходу гри - ранній доступ справжній порятунок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.