UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Прикарпатті введуть додаткові лікарні для боротьби з COVID-19

На Волині, Закарпатті, Прикарпатті, Тернопільщині та Рівненщині введуть додаткові лікарні для боротьби з COVID-19

На Прикарпатті введуть додаткові лікарні…

За рішенням комісії ТЕБ та НС, в семи регіонах України буде введено додаткові лікарні для надання допомоги хворим з коронавірусною хворобою. Про це повідомив заступник міністра охорони здоров’я Віктор Ляшко під час онлайн-брифінгу в Кабінеті Міністрів, пише  Depo.Прикарпаття.

"Наразі регіони звітують не лише про кількість хворих на ліжках, але й про кількість хворих з підозрою на коронавірусну хворобу. Ми бачимо значне збільшення завантаженості ліжок у семи регіонах країни. До них віднесені місто Київ, Вінницька, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Тернопільська та Рівненська області", — повідомив Віктор Ляшко.

За словами заступника міністра охорони здоров’я, саме в цих областях буде збільшено кількість лікарень, що надають допомогу хворим з COVID-19, та будуть розгорнуті додаткові ліжка. 

"Національна служба здоров’я України укладатиме контракти з цими лікарнями, аби всі, хто потребує медичної допомоги, вчасно її отримували, а лікарні мали кошти на оплату праці медичних працівників та здійснення необхідних закупівель", — зазначив Ляшко.

Також заступник міністра повідомив, що за рішенням комісії ТЕБ та НС на прохання МОЗ всі органи місцевого самоврядування зобов’язані забезпечити мінімум 80% ліжок з централізованим підведенням кисню, оскільки киснева терапія є одним з ефективних засобів лікування COVID-19.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Прикарпаття

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme