Під Києвом розшукують матір з малолітніми дітьми, які пішли з дому та не повернулися. Про це розповіли у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що жінка з дочкою та сином проживають у селі Світильня у Броварському районі. Їхнім розшуком займається місцевий відділок поліції.

За даними правоохоронців, 24-річна Созанська Аліна разом із п'ятирічною дочкою Анастасією та дворічним сином Михайлом ще 18 серпня пішли з дому близько 11:00. Досі про їхнє місце знаходження нічого не відомо, зв’язку із ними немає.

У поліції назвали прикмети зниклих: Созанська Аліна виглядає на 25 років, зріст 175 сантиметрів, середньої статури, волосся пряме, середньої довжини, пофарбоване у коричневий колір, очі сіро-зеленого кольору.

На момент зникнення була одягнута у сукню червоного кольору, білі мокасини з тканини з візерунком у вигляді квітів.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Дочка Анастасія виглядає на шість років, зріст 116 сантиметрів, середньої статури, волосся пряме, русявого кольору, середньої довжини, кароока.

Була вдягнена в рожеву футболку та трикотажні сині бриджі.

Син Михайло виглядає на свій вік, на зріст 90 сантиметрів, середньої статури, волосся пряме, коротке, русявий, кароокий.

Був одягнутий у сині футболку та шорти. Родичі стверджують, що всі зниклі могли переодягнутися пізніше.

«Я не зрозумію. Це реально так жорстко стали пропадати діти, або це тренд 2020 року, трохи вийшов гуляти - пропав?», «Знову втекли від домашнього насильства...», - пишуть у коментарях українці.

Нагадавши, Знай писав, що троє маленьких дітей самовільно покинули табір. Хлопчаки втекли, щоб не повертатися в дитбудинок. Три вихованці спеціальної загальноосвітньої школи інтернату пішли з дитячого табору» Лелека " сталося це у вівторок, 18 серпня.

Також Знай повідомляв, що у Великобританії помер син відомого фотографа.

Нещодавно Знай передавав, що поліція витягла з петлі молоду матір з дитиною на руках.