На Мукачівщині поліція виявила незаконне зберігання наркотичних речовин – ФОТО

Free ebooks Library zlibrary project

У дворогосподарстві мешканця села Кальник Мукачівського району працівники поліції виявили незаконний посів рослин коноплі, її насіння та готову до вживання марихуану. За даним фактом розпочато досудове розслідування, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Учора, 19 серпня, працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення патрулювали вулиці в селі Кальник. Поліцейські мали інформацію про те, що один із місцевих жителів може незаконно зберігати наркотичні речовини.

Під час огляду дворогосподарства правоохоронці виявили на подвір’ї сім рослин конопель висотою близько двох метрів кожна. А в будинку господар зберігав близько 50 грамів готової до вживання марихуани та насіння конопель. Наразі слідчі встановлюють мету зберігання наркотиків.

За фактом незаконного вирощування конопель та зберігання наркотичних речовин поліція розпочала досудове розслідування. Усе вилучене направлено на експертизу. Фігуранта справи  також перевіряють на можливу причетність до збуту наркотичних засобів.

У справі триває досудове розслідування.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар