Проблема поганих доріг існує майже на всій території України, особливо актуальною є ця проблема на Львівщині. Щоб поліпшити стан доріг на Галичині, Польща планує вкласти в це гроші.

Про це повідомляє інформаційних портал Вusiness.ua

Так, стало відомо, що Польща профінансує ремонт доріг і пропускних пунктів на €100 млн у Львівській області. Відомо, що €68 млн виділили на покращення стану доріг та €32 млн — на прикордонні пункти пропуску.

Дорога, скріншот: YouTube
Дорога, скріншот: YouTube


Зазначається, що ремонтні роботи почнуться уже цього тижня. Скільки вони триватимуть, поки що невідомо.

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, кредитні кошти залучили після 5 років бюрократичних перепон і переговорів із польськими партнерами. Угоду про залучення кредиту підписали між урядами України і Польщі ще 2015 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Як відрізняються доходи і ціни в Україні та Європі: ви будете здивовані

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Харківська вчителька потрапила в топ-50 кращих педагогів країни-розумниця, красуня і друга мама для малюків

Також «Знай.uа " писав, що Дніпро потрапив до британського топ-5 міст, найпривабливіших для бізнесу- " подає надії"